I disse fag bør du altid få mindst 3 tilbud på din opgave

Gennem de senere år er det blevet enormt populært at få flere tilbud på sin håndværkeropgave. Det skyldes i høj grad, at der er kommet flere services til, der tilbyder at gøre det for dig. Men hvilke fag bør man altid få 3 tilbud i? Det gennemgår vi nedenfor.

Som udgangspunkt altid

Som udgangspunkt bør du altid få 3 tilbud, hvis det bliver tilbudt. Der er findes i dag rigtig mange brancher, hvor du kan få 3 tilbud på din håndværkeropgave. Det strækker sig lige fra rengøring til hustandsvindmøller og bogholdere. Som regel er det gratis og uforpligtende at få de tilbud, så derfor har du ikke noget at miste på det. Det er også grunden til, at det har vundet så stort indpas i Danmark.

Få altid 3 tilbud på en kompleks opgave!

Jo mere kompleks din opgave er, jo mere skal du prioritere at få flere tilbud på din håndværkeropgave. Jo mere avancerede opgaver, jo større chance er der nemlig for, at der er stort udsving i tilbuddene rent prismæssigt. Hvis du blot skal have hængt en lampe op, kan det sjældent betale sig at få 3 tilbud på en elektriker. Ved simple opgaver er det nemlig sjældent, at det kan betale sig for fagmændene at byde ind på din opgave. De betaler nemlig penge for at byde ind på opgaver. Derfor byder de primært ind på de større opgaver.

Når du indhenter tilbud på en mere omfattende opgave, så skal du også være opmærksom på, at det kan være en fordel at få fagmanden til at komme ud at se på opgaven. Det kan være svært at lave et 100% detaljeret tilbud ud fra en mail. Derfor er det ikke atypisk, at du vil opleve en fagmand ringer til dig, når du har brugt en tilbudsservice.

Her giver det mening med 3 tilbud

Som vi kort var inde på i begyndelsen af artiklen, er der rigtig mange fag, hvor det kan give mening at få 3 tilbud på en opgave. Enten kan du skaffe dem selv, eller også kan du få et tilbudsfirma til at skaffe dem for dig. Neden for har vi listet nogle af de erhverv op, hvor det giver rigtig god mening.

  • Elektrikere
  • Tømrere
  • Bogholdere
  • Revisorer
  • Murere
  • Nyt tag
  • Maler
  • Rengøring / vinduespudsning

Det skal nævnes, at der er langt flere fag end disse, hvor du kan gøre brug af at få flere tilbud på en opgave. Ovenstående er blot de mest populære. Bor du i en mindre by eller er din opgave lille, skal du ikke forvente at få 3 tilbud. Jo større opgaver jo mere lukrativt er det for fagmændene at byde ind på opgaven. Husk at det er uforpligtende at gratis at få op til 3 tilbud, og derfor kan du altid smide tilbuddene i skraldespanden, hvis du ikke er tilfreds. I langt de fleste tilfælde kan det dog sagtens betale sig, fordi priserne stort set altid bliver billigere ved brug af en 3-tilbudsservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *