Oxideret – om mig

Her på siden skriver jeg en masse forskellige artikler om ting der interesser mig. Jeg er en ung kvinde på 26 år, der læser kemi på Københavns universitet. Jeg har altid haft en forkærlighed for at skrive, og derfor har jeg valgt at lave en blog her på oxideret.dk. Som den skarpe læser måske har opfanget, så er domæne navnet inspireret af en kemisk proces. Grunden til at jeg har valgt dette domæne navn, er fordi at jeg er fascineret af hvad ilt kan gøre ved andre materialer eller stoffer, som fx vin, fedtstof og mange flere. Og så lyder det egentlig bare fedt.

Her på siden kan du altså finde indhold, tilsat en mængde ilt – ikke for meget og ikke for lidt – men den helt rigtige mængde der gør at vi får det bedste indhold frem! Det er også meningen at jeg vil begynde at lave et affiliate projekt her på siden, hvor jeg vil ligge en masse indhold op omkring ting jeg finder spændende. Specielt inden for mode! Er så småt begyndt og du kan se listen her:

Sitemap

Har du ris / ros? Vil du annoncere? Skriv til mig i kommentar feltet herunder, så får jeg en notits! mig

Mvh,

Janni / Oxideret.dk