3 af de vildeste gadgets lige nu

For enhver teknologi-nørd, så lever vi simpelthen i en utopisk tid lige nu. Der kommer nye innovationer og opfindelser frem fra højre og venstre, og der er hele tiden noget nyt at blive imponeret over.

Men det kan også være svært at holde styr på det hele. For der er så megen teknologi, at det nogle gange flyder lidt sammen. Derfor kan du nedenfor se nogle af de fedeste gadgets, som er derude lige nu!

Solbriller – nu med lyd

For nogle, så er høretelefonerne bare ikke lige det look, som ser fedest ud. Men en højtaler gør bare, at man kan komme til at generere dem omkring sig – og hvad gør man så?

Jo, hvis man er Bose, så opfinder man bare et par solbriller, som kan afspiller musik! Du streamer bare musikken over til solbrillerne ved hjælp af Bluetooth. Så kan kun du høre musikken, og så kan du samtidig beholde et stilet look, som man ikke altid lige får.

El løbehjulene har overtaget gaden

Personlig transport er, som navnet antyder, personligt. Vi har set mange sjove gadgets, eksempelvis hoverboardet og Segwayen, prøver at revolutionere dette område, men det har været uden specielt meget held.

De elektriske løbehjul er til gengæld gået hen og blevet en massiv succes for de firmaer, som har produceret dem. Der er simpelthen ingen tvivl om, at de er overalt i både by- såvel som mediebilledet her i Danmark og mange steder i udlandet.

Og det giver god mening – de er lette og transportable, og så kan de bruges af unge helt ned til 15 år. Det betyder altså, at de til en relativt billig pris også er en af de investeringer, som man kan lave i den alder. Nu er der endda flere firmaer, som udlejer el løbehjulene. Kort sagt, så er de altså i gang med at overtage markedet for personlig transport!

Alle de smarte højtalere med assistenter

2019 er virkeligt blevet året, hvor smarte højtalere, altså dem, hvor du kan snakke, og så snakke de tilbage, er blevet fundet i vores hjem.

Hvilken nørd har ikke drømt om det? Ligesom JARVIS fra ”Iron Man” eller HAL 9000 fra ”Rumrejsen år 2001”, så kan vi med disse assistenter få hjælp fra computere, som rent faktisk kan være med til at ændre den verden, som vi lever i.

Især ser vi, at dette bliver større og større, fordi der simpelthen kommer flere og flere gadgets, der kan integreres med assistenterne. Det inkluderer gardiner, som Google Home kan rulle op, eller lyspærer, som Alexa selv kan skrue på, så lysstyrken er helt perfekt. Med alle disse gadgets, kan der så være tvivl om, at vi lever i fremtiden?